Konkurs za finansiranje posebnih programa-projekata izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini u 2020. godini

konkurs

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu raspisao je Javni konkurs za dodelu bespovratnih podsticajnih sredstava iz budžeta Autonomne pokrajine Vojvodine u 2020.godini, za finansiranje posebnih programa – projekata izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini u 2020. godini.

U tekstu Javnog konkursa za finansiranje posebnih programa – projekata izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini („Sl. list APV“, br. 7/20), menja se iznos sredstava koja se dodeljuju, kao i vreme trajanja konkursa, tako da sada tekst Javnog konkursa u ovom delu glasi:

„Ukupan iznos sredstava na konkursu iznosi 53.240.000,00 (pedesettrimiliona dvestačetrdesethiljada) dinara.

Konkurs je otvoren od dana objavljivanja u dnevnom listu „Dnevnik“ i traje do 30. septembra 2020. godine.“

Predlog programa odnosno projekta mogu da podnose jedinice lokalne samouprave, sportski centri (ustanove i javna preduzeća) čiji su osnivači jedinice lokalne samouprave,
predškolske ustanove, vaspitno obrazovne ustanove i visokoškolske ustanove sa teritorije Autonomne pokrajine Vojvodine.

Predlog programa odnosno projekata izgradnje, održavanja i opremanja sportskog objekta podnosi njegov vlasnik, odnosno korisnik zemljišta ili sportskog objekta, uz saglasnost vlasnika zemljišta, odnosno sportskog objekta.

Po svojoj sadržini projekti treba da se odnose na izgradnju, održavanje ili opremanje sportskih objekata na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Preuzmite:

Tekst konkursa